Jsme parta letitých krumlovských kamarádů, které pojí hrdost na naše historické dědictví, péče o pivovarskou kulturu a vášeň pro gastronomii.
S každým pivem které načepujeme či s každým pokrmem který připravíme, chceme přinést radost do života našich hostů prostřednictvím příjemných zážitků.
Naše pivovarská kuchyně je spojena s tradičními surovinami jihočeského kraje jako např. vepřové maso, uzeniny, zelí, brambory, sýry, ryby, houby, lesní ovoce. Tyto skvělé zdroje poctivým řemeslným kunštem předáváme dále našim hostům na talíř.
Dobrou chuť vám přeje Jan Honzík Kaňa.
Na čepu pro vás máme naražený světlý ležák PREMIUM , jehož tradiční výroba sahá až do roku 1560. Chmelen je výhradně žateckým poloraným červeňákem a navazuje na velmi úspěšnou tradici Schwarzenberského pivovaru, v dobách, kdy české pivo získávalo světový věhlas.
Dej bůh štěstí a veselou mysl milovníkům zlatavého moku a cestovatelům celého světa.
Na zdraví připíjí sládek pivovaru Dagmar Vlková.